Initiatiefnemers en directie

Sjors Gielen behaalde aan de Radboud Universiteit Nijmegen zijn bachelor informatica en volgt nu de masteropleiding telematica aan de Universiteit Twente. Eerdere werkervaring haalt hij uit talloze open-source ontwikkelprojecten en vrijwilligerschappen, waar hij in een leidinggevende rol de voortgang strak in de gaten hield.

Sjors is betrokken bij Limesco omdat hij vindt dat de huidige providers te gesloten zijn, in plaats van input te halen uit de rijke bron van ervaringen en mogelijkheden in hun klantenbestand.

Sjors is mede-initiatiefnemer en sinds mei 2012 algemeen directeur. — http://sjorsgielen.nl

Gerdriaan Mulder behaalde aan de Radboud Universiteit Nijmegen zijn bachelor informatica en volgt nu de "TRU/e Master in Cyber Security" masteropleiding aan de Radboud Universiteit Nijmegen en de Technische Universiteit Eindhoven. Van jongs af aan was hij geïnteresseerd in alles wat knopjes had. Dit heeft zich verder ontwikkeld tot uitgebreide interesse en kennis op het gebied van computers, netwerken en het Linux-platform.

Gerdriaan voelt zich bij Limesco aangetrokken tot de technische zaken, zoals het koppelen van digitale telefooncentrales en het toegankelijk maken van gegevens die verwerkt worden bij gebruik van mobiele telefoons.

Gerdriaan is mede-initiatiefnemer en sinds mei 2012 algemeen directeur. — https://mrngm.com

Peter van der Veeken volgde aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen de studie marketingcommunicatie en heeft een passie voor evenementen organiseren, groepen enthousiasmeren en processen optimaliseren.

Met zijn passie voor techniek voelt Peter zich thuis bij Limesco en probeert hij de vele mogelijkheden die telecom biedt begrijpelijk te communiceren naar het publiek. Hij wil graag laten zien dat telecom niet ondoorzichtig en star hoeft te zijn, maar juist veel (technische) mogelijkheden biedt.

Peter is sinds november 2014 algemeen directeur. — http://petervdveeken.nl

Initiatiefnemer

Mark van Cuijk is afgestudeerd in informatiebeveiliging, heeft ruim vier jaar werkervaring als ontwikkelaar, is betrokken geweest bij diverse open source projecten en heeft enige tijd als freelancer diverse projecten voor opdrachtgevers gedaan.

Al jaren ergert Mark zich aan het gebrek van transparantie in de telecommarkt. Na een informeel gesprekje met de andere oprichters kwam het idee om dit eens verder uit te zoeken, wat uiteindelijk resulteerde in de plannen om hier verandering in te gaan aanbrengen.

Mark was van mei 2012 tot en met oktober 2013 algemeen directeur. — http://phedny.net