IRC

Een deel van de klanten en directie van Limesco is regelmatig te vinden op IRC. IRC is een groepschatprogramma. Heb je problemen, ideeën, of wil je meepraten over Limesco en gerelateerde onderwerpen? Neem hier dan eens een kijkje.

Let op: het Limesco chatkanaal is geen live chat met een medewerker en ook geen één-op-één supportkanaal. Grote kans dat andere klanten of de directie jou in dit kanaal kan helpen met vragen of problemen, maar deel dus geen persoonlijke informatie en we kunnen geen snelle oplossingen garanderen.

Bezoek het kanaal online

Wil je makkelijk toegang tot het kanaal? Klik dan op onderstaande link. Let op: als je het venster sluit, kan je niet meer lezen wat er verder gezegd wordt. Open de link daarom in een nieuw venster en houd dat venster open.

Bezoek het kanaal met een eigen client

Het IRC-kanaal van Limesco is te vinden op irc://irc.oftc.net/limesco. Als je het kanaal van Limesco wil bezoeken, heb je een programma of webinterface nodig. Een IRC-programma is bijvoorbeeld XChat of Quassel IRC. Met deze programma's kan je het kanaal #limesco bezoeken op het netwerk OFTC.